Wednesday, November 24, 2010

jiwang tak patut (2)

disebabkan gua baru lepas bertunang,gua nak tulis romentic-romentic.tapi rasa macam geli la plak nanti kalo orang baca.ya gua pon macam tu.gua memang geli bila baca orang tulis romentic-romentic dengan awek dia.especially kat status fesbuk.

semalam gua ada terbaca status yang maha geli.ada sorang awek ni, dia tulis dekat wall balak dia."ma windu nak jumpe b,windu nak maen bowling dgn b,windu nak makan dgn b,windu nak karok dgn b.."watdehel lah tulis macam gini.tak geli ke? tolong la,benda-benda cam gitu simpan dua orang la wey.

gua bukan jeles atau apa.tapi menyampah la.bagi gua,lu nak cakap tepon ke,mesej-mesej yang ada sayang-sayang atau love-love tolong la jangan nak tunjuk depan orang ramai.benda tak salah,tapi tolong la behave sikit.gua tengok orang yang dah kawen takde pon nak tulis cam gitu.rilek-rilek sudey..

------------------------------------------------------------------------------------------------

tapi apa-apa pon gua memang nak tulis sumthing yang romentic kepada tunang sweet gua.to celebrate benda hepi gua nak letak beberapa kerat lirik lagu romentik untuk yu.lagu-lagu ni semua gua selongkar dalam laptop gua.

"But I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow" ~ cyndi lauper (true colors)

"And can you feel the love tonight
It is where we are
It's enough for this wide-eyed wanderer
That we got this far
And can you feel the love tonight
How it's laid to rest" ~ elton john (can you feel the love tonight)

“If I lay here If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?” ~ Snow Patrol, (Chasing Cars)

1 comment:

  1. sokong ini post..
    mmg tak patot jiwang cmtu..
    memalukan..

    ReplyDelete