Sunday, November 28, 2010

CELCOM

CELCOM memang faking.gua tak tau sumpah apa yang kena dekat taman gua sejak dua menjak ni.elok gua lap masuk taman,mesti line jadi macam pundek.cakap 20-30 saat,dah orang sana tak dengar suara gua.kadang-kadang baru cakap hello,dah call failed.nak kata henpon gua yang celaka idak jugak.kalo gua keluar dari taman,pegi ke pekan kokdiang atau arau ke elok je gua buleh cakap.dekat kilang gua cakap lancar je.macam celaka..

itu talipon.belom lagi broadband.berokband lagi macam celaka.nak bukak google pon 10minit.perghh,wikend ni keje gua menyumpah CELCOM saja.dulu takde mende.2-3minggu je baru jadi.CELCOM ni takde ke nak check-check line.


ini lah wilayah celcom,my ass

#update:petang semalam gua tepon CELCOM buat report.gua cerita pum-pang-pum-pang kat operator tuh.sekali dia jawab "encik cuba tukar henpon,tengok dalam 24 jam.tengok jadi lagi atau tak".mak aih time tu gua rasa operator tu macam semut je.picit mati.gua injineer,jangan la nak kelentong tahap gitu.dekat makcik-makcik kokdiang buleh la nak suruh buat gitu.tapi,dengan berhemah gua mintak operator tu buat repot kat technical.apa pon CELCOM ni bagus jugak.ini hari diorang dah ambik tindakan.dah dua tiga kali CELCOM call tanya pasal area rumah dengan problem line tempat gua.takpe,gua tunggu seminggu.

2 comments:

  1. ko pun pandai cakap pundek yek...? he he.


    :p



    .

    ReplyDelete
  2. eh,slalu je kluar dari mulut hahaha

    ReplyDelete